úterý 22. ledna 2013

Co takhle něco nového...?

Dlouho jsem přemýšlela jestli nebude blbost založit si lookbook, ale když jsem si vzpomněla na všechny ty věci co se mi staly, řekla jsem si "ANO". Proč neukázat ostatním jak jsem se změnila...a to nemyslím jen vzhledem, ale celkově. Ty dva měsíce, co jsem zatím v Anglii mi daly mnoho, poznala jsem nové přátelé, kulturu, jazyky, ale na co jsem se nejvíc těšila byla móda. A taky že mě nezklamala! Každý den tu vidím co ostatní nosí a je to vážně paráda!

Když mi bylo tak 18, tak jsem se o módu začala zajímat více a více a nepopřu ani to, že jsem chtěla být modelkou. Focení mě baví, ale bůh mi jaksi nenadělil dokonalé tělo :D, tak to asi ani nemusím zkoušet. Ale co už...

Co si myslíte vy? Byl dobrý nápad si založit lookbook? Měla bych přidávat i nějaké fotky na svůj blog? Budu ráda za vaše rady(komentáře) :) Díky!



 pozdrav z UK :)

5 komentářů:

  1. ČÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁU [cze]

    OdpovědětVymazat
  2. určitě a rádi :)

    OdpovědětVymazat
  3. určitě byl:)s tou modelkou bych to neházela do žita,fotky jsou super

    OdpovědětVymazat
  4. Škoda že jsou ty komentáře anonymní, takže nevím komu přesně odepsat...ale děkuji za ně všem (potěšily mě) :) a k tomu poslednímu jen : do žita to neházím, snažit se budu dál protože mě to baví :)

    OdpovědětVymazat